Elérhetőségek

8427, Bakonybél, Fő. u. 3. Tel.: 06 88/461 474, 30/48 777 68, e-mail: konyvtarbbel[kukac]gmail.com
Nyitva tartás: szerda: 15-18, szombat: 9-12

2018. április 17., kedd

Újra Kinedok!

Idén is van lehetőségünk friss,európai, aktuális témákkal foglalkozó, közérthető és befogadható dokumentumfilmeket vetíteni a Kinedok keretében. 2018-ban 8 nagyszerű dokumentumfilmet láthattok Bakonybélben. A vetítések után, ahogy szoktuk, beszélgetni is lesz módunk, a filmekben látottak feldolgozását a témában jártas vendégünk fogja segíteni. A részvétel ahogy eddig is, idén is ingyenes. 
Aki nem akar lemaradni semmiről, ami a bakonybéli közösségi mozival kapcsolatos, kövesse a Kinedok Bakonybél - közösségi mozi Facebook oldalt, oda minden részlet és információ felkerül!

Idei első vetítésünkre most szombaton, 21-én, 17.30-as kezdettel kerül sor a könyvtárban. A film címe: Daliborek fajtiszta világa, amelyet a fordító így ajánl nekünk:
"Az ipari festéssel fogalalkozó főhős lassan már a negyvenet tapossa, de még mindig az anyjával él együtt. Utálja a munkáját, a zsidókat, a cigányokat, a bevándorlókat, a homoszexuálisokat, valamint Angela Merkelt, a pókokat és a fogorvosokat. Viszont imádja Hitlert, a Facebookot, illetve a PlayStationét. Mivel rendes párkapcsolata egyelőre nincsen, szabadidejében amatőr horrort forgat, és dühös dalokat ír. Visszafogott neonáciként eddig még senkinek sem ártott, de mélyen gyűlöli még a saját életét is, és nem tudja, hogyan változtasson rajta. Egy maróan abszurd, egyben tragikomikus film arról, hogy mit gondolnak a „jóravaló átlagemberek” a világról."
Remélem, találkozunk szombaton!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése